6 tipp a taroláshoz Pokémon Go játékban

Szerezz extra eszközöket a PokéStopok látogatásával. Tipp: amikor elérkezel a tizedik PokéStopodhoz (itt csak az új PokéStopok számítanak, ahol korábban még sose jártál), akkor bónuszként kiegészítő eszközöket kaphatsz.

Minden tízedik PokéStopnál sokkal nagyobb esélyed van egy tojás, és több Pokéball megtalálására, mint alapesetben. Ehhez persze hozzá kell tenni azt, hogy az, hogy találj tíz új PokéStopot, sok munkát vesz igénybe.

Szerencsére ez jó tapasztalat, és kellemes időtöltés, arról nem is beszélve, hogy így sok PokéCoinst, és PokéBallt takaríthatsz meg, szóval megéri az erőfeszítést.

Sok játékos otthon, joystick hacket használva kezdett el Pokémon Go-t játszani. Talán Te is egy vagy közülük, és lehet, hogy Te is beletartozol abba a közösségbe, akik nagyon komolyan veszik ezt a játékot. Amikor a hacket használod, akkor nagyon sok olyan helyszínre ellátogathatsz, ami tele van PokéStopokkal. Itt egy jó tipp: ahelyett, hogy mindig ugyanazokat a PokéStopokkat látogatod el újra, és újra, ugyanazon a környéken, próbálj kicsit távolodni, és új, eltérő PokéStopokat találni. Így sokkal több PokéBallt, és sokkal több tojást találhatsz.

Pokémon Pokémon Go Játék
Ezt a bejegyzést Te is gyorsan megírhattad volna fantasztikus blog bejegyzés-készítő felületünkön. Regisztrálj 10 másodperc alatt és már publikálhatsz is! Ne törődj a körülményes blog motorokkal többé!